Monday, May 07, 2007

Det kan bara gå uppåt efter helgen...

Utomordentligt trevlig upptakt på veckan med ett slappt/informellt morgonmöte innan det riktiga måndagsmötet började. Claes bjöd på croissanter från Rival, för där görs stockholms bästa, tydligen. Detta avnjöts med cappucino från maskinen och, vilket bör understrykas, vi firade inte Sarkozys franska valseger. Vi åt bara goda franska bakverk.

I övrigt har jag ägnat dagen åt ett långt möte, underlagsskrivande för kontrakt och lite mejl-tjatande. Har på det stora hela inte fått så mycket gjort.

Helgen var annars trevlig. Fredags-folle och häng med mira på Lidingö och sedan secondhand & klänningsjakt med densamme under lördagen. På lördag kväll drack jag, sanna och madde starkvaror och drog sedan till pet sounds, där det var rockabilly-klubb, och sedan till tucken.
Till tucken i taxi faktiskt, fast det bara är en liten bit. Men det var en massa täta karlar som bjöd, haha.

Jag var förövrigt snorfull och gjorde både det ena och det andra.
Exempelvis:
  • Kallade allt och alla, men särskillt en brud som var min partner in crime, för Margot
  • Öppnade bakluckan på en bil (en slump!) och stal en gosedjurs-iller (mindre slumpartat)
  • "Hittade" öl här och var, som på toa och på folks bord
  • Flörtade jävligt undermåligt
  • Kräktes lite
  • Åkte tunnelbana hem ensam, deppade och ringde karre kareé

Söndagen var ren missär av bakfylla, pizza och cola. Sanna hade dragit med en tjusig karl hem, men han drog sig på morgonkvisten. Madde kom hem från en walk of shame lite senare på dagen. Då yttrade hon de bevingade orden: "Fy fan, såhär bakis har jag inte varit sedan i onsdags!"

puss på er darlings!

No comments: