Monday, March 12, 2007

"all around-rolig"

Som en glidtackling i sidled till lilla karins aktuella blogginlägg angående "all around rolighet" ( http://lillafleur.blogspot.com/) vill jag förtydliga exakt vad som åsyftas med uttrycket. Vissa personer passar utmärkt att ta en fika och dsikutera livets orättvisheter med . Andra är sjukt bra och roliga att ha till hands en fredagkväll framför tv:n. Vidare kan andra personer vara bra på att dricka öl, spåna eller varför inte som sälle i bastun. Men bara för att en person är bra och rolig i en specifik situation innebär det inte att denna person är bra och rolig i ALLA situationer. Men vissa personer, de som är såkallat "all around roliga", ÄR det. Roliga alltså - helatiden det vill säga jämt.

De kvalitéer som vi har kunnat urskilja hos en så kallad all around rolig person är följande:

1. Snabb i käften

2. Kunna skoja och driva lite med folk på olika nivåer

3. Bör skratta åt sina egna skämt

4. (samt) vara rolig

Egenskap nummer fyra är viktigare än vad man kanske tror vid första anblick. men det blir smärtsamt tydligt när exemplvis en person tänder och släcker en lysknapp flera gånger och samtidigt prickar in nummer tre på listan, dock ej nummer fyra.

förövrigt underlättar det i alla lägen om man har en smidig och fuktig hud.

Personer som kvalar in som "all around roliga": Karin Aronsson, Måns Zelmerlöw samt Jan Guillou

1 comment:

Anonymous said...

ahahahahhaha, fan vilket bra förtydligande! jag glömde räkna upp alla punkter, men detta inlägg är ju klarare än det klaraste korvspadet i världehistorien. outstääänding. du är också ofantligt all around-rolig, baby!
mången pussar och tack återigen för helgens bravader!