Sunday, February 03, 2008

Min första riktiga konferensfylla. Check!

En relativt händelserik vecka.
Kollegan A kom upp till mina breddgrader i tisdags. Vi hängde, åkte till världens bästa sweeties-gubbs i min favvo förening i L-vika, käkade en suspekt pastasås och förberedde morgondagens arbete. Onsdag hade vi business i L-vika igen. Körde en workshop för FHP´s arrangörshögskola. Det blev schysst, tror att det var rätt uppskattat också. På kvällen slöt vi upp med kära olof och pimplade vin. Sedan drog vi till Harrys och det fantastiska konceptet drick två betala för en.


På Harrys träffade vi den kringresande, lönnfeta, it-säljaren Magnus från Jönköping. Han var något av ett stolpskott, men han kunde det där med pickuplines i alla fall. "Här sitter ni och bara ooooosar kultur" inledde han samtalet. "Joolå" svarade vi...

Sedan slogs sig magnus ner och avhandlade i rask takt och med ett raljernade utan dess like; Fin respektive Ful kultur (Puccini & Buskis f.y.i), vikten av att aldrig avslöja sina källor på kommunen i Borlänge, Olofs eventuella brist på intellektuell-kapacitet, samt sina kunskaper om virre. Han avslutade harangen genom att bjuda på dyr whiskey/visski (och JÄGER i mitt fall eftersom det inte fanns sherry) och vi avslutade genom att smita från honom. En trevlig kväll på det stora hela!

Torsdag var det jobb och på fredag begav vi oss mot sandviken. Där hade FHP sina BOKA-dagar. En helg av jobbhäng, smakprov ur föreställningar, seminarier, mingel och partaj. Fredagen var en relativ lugn kväll med trevligt häng i hotellbaren, medans lördagen var mer avancerad fest med middag, band, två stycken singbacktjejer (mycket viktigt. missade dom dock helt) och efterfest på hotellrum. Även om medianålder på helgens besökare var runt 62 så fick vi ihop ett grymt festgäng. I bandet spelade även den gode M som jag hade äran att bakishänga med under rookie, och han var ett schysst tillskott till efterfesten också. Trevlig liten karl!

Ett annat trevligt tillskott var en man som var sjuhuukt lik Skumberg från solstollarna. Jag tror att jag gick och viskade det till alla minst fem gånger. Men det VAR likt.

En höjdarupplevelse under helgen var att jag tillslut fick se Lillbabs live! Tjoho! Jag säger bara, det behövs inga parodier av henne, hon klarar det så bra själv. Fantaaaastisk kvinna!

Jag vaknade i morsse efter, give or take a few, tre timmars sömn. Redo för frulle med den nya & trevliga bekantskapen F, som förövrigt hittade ett par schyssta skor under sängen på sitt hotellrum. Sedan var det minibuss hem som gällde med länsteatrarnas ordförande och den lokala fhp-pampen. Fan så jag mådde. Brrrr...

Kväll spenderad med lite söndagsångest, chips och Någonstans i Köping.
Kvällens citat drog Tobbe (såklart): "Jävla djur-jävel!" (riktat till en älg)

Puss

5 comments:

Anonymous said...

LELLEBABSENBABSENBABS

karin said...

åhh, har du äntligen fått träffa din stora idol - lillbabs! förstår att konferensen blev fulländad!

m said...

hm, jag hade hoppats du skulle återge vår konversation den där natten. mest för att jag vill veta vad jag sa... :)

men lellbabs! det är grejer det! då hade jag blivit starstruck.

mal the pal said...

jag kommer inte ihåg vad vi sa! haha... jag sa säkert nåt om att jag ville ligga....

Anonymous said...

Vilken sammanfattning! Jag borde hängas uppe hos dig oftare så att jag kan läsa om mitt liv i perfekta korta sammanfattningar.. Mitt minne har blivit något i stil med en guldfisks såhär på gamla dagar..