Sunday, October 28, 2007

Knasfylla på rookie

En helg med sköna människor i det eminenta Hultsfred var exakt vad doktorn ordinerade. Har haft en riktigt rolig och galen weekend.
  • FREDAG
Roadtrip från Borlänge till Hultsfred med magnifika Olof, Ronnie & Goran som medresenärer.
Incheckning på det högklassiga Hotell Hulingen och uppmötning av kollegan & nya darlingen
Anna. Fick även en guidad visning av centrumkärnan och hot-spotet systembolaget
Häng med fina människor. T.ex många gamla music management-studenter som pluggat i
Hultan. Inmundigande av absurda mängder alkohol
- Minneslucka
- Minneslucka
- Minnesglimtar
Dag ett resulterade i bortappad jacka, nyckelknippa samt (enligt säkra källor ) även personlighet.
  • LÖRDAG
Efter att ha lokaliserat hotellrum samt personer att bakishänga med följde bakishäng av högre rang. Åt bland annat bedrövliga nudlar & kollade på austin powers. Diskussioner kring och definitioner av begreppet "tonårskuk" samt hajpande av en viss Tobbe t-röd var också mycket givande som samtalsämne. Senare var det dags att blanda en "drink i hink" (en riktig hittepå-hit må jag säga) som avnjöts med bleka jordgubbar och glatt humör.
Sedan: Bailys, förfest, annan förfest och vidare till rockcity. Kollade på fantastiska CK´s konsert, men hängde annars mest i baren där diversse hållande av lådor ägde rum. Mystiska saker gick av stapeln varav det faktum att den magnifika Jensa plötsligt lokaliserade min borttappade jacka var en av de bättre.
  • I DAG
Har turnén avslutats genom bilfärd hem igen. Bra killar, bra musik, photosession i Pålsboda och pizza i Linköping. Nu är jag hemma och sjukt trött. I morgon jobb i Falun, på tisdag till e-tuna, onsdag köpenhamn, torsdag kväll till stockholm och sedan söndag till falun igen. Helt jäla galet, men det får gå.
Puss

1 comment:

Anonymous said...

hahaha Photosession i PÅLSBODA! det e ju världens håla! haaahaha